Proizvodni program > Procesna oprema i oprema za ugostiteljstvo > Oprema za ugostiteljstvo

Oprema za ugostiteljstvo

Iz vlastite proizvodnje u mogucnosti smo ponuditi Vam opremu za ugostiteljstvo koja će svojim izgledom i optimalnom funkcionalnošću zasigurno pričiniti zadovoljstvo rada. Oprema je u potpunosti izrađena od nehrđajućeg čelika – inox AISI 304 i osim standardnih dimenzija ( linija 600 i linija 700 ) izrađuje se i prema za zahtjevu naručioca.

Radni stolovi
Izvode se kao otvoreni (sa ili bez donje police) i kao zatvoreni sa kliznim vratima, običnim vratima ili policama. Opremljeni su sa podesivim inox nogicam.

Sudoperi
Izvode se kao otvoreni (sa ili bez donje police) i kao zatvoreni sa vratima. Dostupni su u varijanti sa jednim ili dva korita različitih dimenzija. Opremljeni su sa podesivim inox nogicama.

Ormari i police
Izvode se kao otvoreni (sa ili bez donje police) i kao zatvoreni sa vratima. Police se izvode od ponog ili perforiranog inox lima zavisno od namjene. Dimenzijam su prilagođene naručiocu.

Ostalo
Inox kolica različite namjene
Nape
Korpe za otpatke

Galerija slika

ugostiteljstvo (1) ugostiteljstvo (2) ugostiteljstvo (3) ugostiteljstvo (4) ugostiteljstvo (5) ugostiteljstvo (6) ugostiteljstvo (7) ugostiteljstvo (8) ugostiteljstvo (9) ugostiteljstvo (10) ugostiteljstvo (11) ugostiteljstvo (12) ugostiteljstvo (13) ugostiteljstvo (14) ugostiteljstvo (15)ugostiteljstvo (17) ugostiteljstvo (18) ugostiteljstvo (19) ugostiteljstvo (20) ugostiteljstvo (21) ugostiteljstvo (22) ugostiteljstvo (23) ugostiteljstvo (24) ugostiteljstvo (25) ugostiteljstvo (26) ugostiteljstvo (27)

www.procesnaoprema.com © 2010